GoogleTVForum.org is the largest Google TV/Android TV Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35
  1. #1
    Junior Member
    Member #
    1610
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Beaverton, OR, USA
    Posts
    21
    Thanked
    2 times

    NetFlix Issues with Logitech Revue Box

    So I just got this a few weeks ago, (both Google TV and Netflix) and I've been watching most of what I want. I did notice however, that when I try to watch one of my fav shows, (Spartacus Season 2, ep 3 and 4) it gives me an error. I also tried to watch some movies, (Prince of Persia, My Girlfriend's Boyfriend, and Nicholas Nickleby) and got the same error stating they couldn't play. It wouldn't even retrieve them. I called NetFlix several times and they said that everything was fixed except for issues with the Logitech Revue. They said they were in the process of working with Logitech, but still nothing. Anyone else seeing these problems? I was able to access these shows with an XBOX 360 and on my computer online, but no go with the Logitech Revue. Hope they get it fixed soon, as this could make or break Google TV with the wife.



  2. #2
    Senior Member
    Member #
    1305
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    197
    Thanked
    16 times
    i had the same problem one time only with the movie heat told netflix about it a few days latter it was working fine that was about 4 weeks ago
    "Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up."
    Thomas A. Edison
    52 /JVC/lcd
    42 lg plasma
    sony bluray
    avr pioneer vsx-917v 7.1 bose speakers
    roku hd
    logitech/revue hard wired
    logiitech and google app for gtv for ipad2
    netflix
    verzion fios

  3. #3
    Junior Member
    Member #
    1610
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Beaverton, OR, USA
    Posts
    21
    Thanked
    2 times
    Thanks for the info. Yeah I let them know, so hopefully soon. Think you could try one or some of the ones I mentioned on the Logitech Revue to make sure its not just my device?

  4. #4
    Senior Member
    Member #
    1305
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    197
    Thanked
    16 times
    Quote Originally Posted by Vumes View Post
    Thanks for the info. Yeah I let them know, so hopefully soon. Think you could try one or some of the ones I mentioned on the Logitech Revue to make sure its not just my device?
    Prince of Persia would not work for me so its a netflix problem
    "Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up."
    Thomas A. Edison
    52 /JVC/lcd
    42 lg plasma
    sony bluray
    avr pioneer vsx-917v 7.1 bose speakers
    roku hd
    logitech/revue hard wired
    logiitech and google app for gtv for ipad2
    netflix
    verzion fios

  5. #5
    Super Moderator
    Member #
    390
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Northern Mich.
    Posts
    5,591
    Thanked
    102 times
    Hey, Harley,
    Did you over really wonder why people with the same box have different problems..
    I have never had any Netflix issues here....
    I do realize not all people are hooked up the same way to get on to the internet, but, all in all, is just seems kinda weird...
    Some use wireless, some use hardwire..ect...
    Just saying....
    Logitech Revue
    Direct HR24-500 Beta Tester
    Samsung UN 46 C 9000 3-D
    ADC Member And Apple Beta Tester


  6. #6
    Senior Member
    Member #
    1305
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    197
    Thanked
    16 times
    Quote Originally Posted by sparkyscott21 View Post
    Hey, Harley,
    Did you over really wonder why people with the same box have different problems..
    I have never had any Netflix issues here....
    I do realize not all people are hooked up the same way to get on to the internet, but, all in all, is just seems kinda weird...
    Some use wireless, some use hardwire..ect...
    Just saying....
    can you get Prince of Persia to play from netflix? i think this time it a netflix problem because i am hard wire to fiber optic cable with a 25/25 speed he is in Beaverton, Oregon i am just out side phily and i am seeing the same thing he is other movies play just fine
    Last edited by harley man; 02-13-2011 at 07:21 PM.
    "Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up."
    Thomas A. Edison
    52 /JVC/lcd
    42 lg plasma
    sony bluray
    avr pioneer vsx-917v 7.1 bose speakers
    roku hd
    logitech/revue hard wired
    logiitech and google app for gtv for ipad2
    netflix
    verzion fios

  7. #7
    Super Moderator
    Member #
    65
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,094
    Thanked
    21 times
    Just a reminder that there are limelight CDN servers spread all across the US, so some folks will pull the selected movie from a different server, and it'll playback just fine for them. If the copy is corrupted on your nearest server, it will take Netflix to install a clean copy.
    No GTV yet..holding out for apps!

  8. #8
    Junior Member
    Member #
    1610
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Beaverton, OR, USA
    Posts
    21
    Thanked
    2 times
    I'm on a 25/25 fiber line as well.

  9. #9
    Super Moderator
    Member #
    390
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Northern Mich.
    Posts
    5,591
    Thanked
    102 times
    Nope. I can't get it to play either..
    It says to try again at a later time..
    I'll jinx myself, and just say it....
    This is the first time I have had an issue with netflix...
    Logitech Revue
    Direct HR24-500 Beta Tester
    Samsung UN 46 C 9000 3-D
    ADC Member And Apple Beta Tester


  10. #10
    Senior Member
    Member #
    1305
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    197
    Thanked
    16 times
    it has to be netflix because we are all over the usa from east to west
    "Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up."
    Thomas A. Edison
    52 /JVC/lcd
    42 lg plasma
    sony bluray
    avr pioneer vsx-917v 7.1 bose speakers
    roku hd
    logitech/revue hard wired
    logiitech and google app for gtv for ipad2
    netflix
    verzion fios


 

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Amazon OnDemand and other issues
    By the_ox in forum Google TV Help
    Replies: 11
    Last Post: 04-30-2011, 10:01 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-06-2011, 07:40 PM
  3. Streaming From Netflix Will Soon be Even More Convenient With Netflix OneClick Remote
    By sparkyscott21 in forum Google TV General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2011, 01:41 AM
  4. 1080p pass through issues?
    By hakabo in forum Google TV Help
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-2010, 06:21 PM
  5. Netflix Experience on Revue inferior to Roku
    By amigan_99 in forum Logitech Revue
    Replies: 7
    Last Post: 12-15-2010, 02:16 PM

Search tags for this page

aip-701 netflix logitech revue
,
exited sigkill
,
exited sigkill netflix
,
logitech netflix problem
,
logitech revue netflix not working
,

logitech revue netflix problem

,
logitech revue netflix skipping
,
logitech revue will not connect to netflix
,
my netflix is not working on my logitech revue
,
netflix exited sigkill
,
netflix not connecting on logitech revue
,
netflix not working on logitech revue
Click on a term to search our site for related topics.