Quantcast

HBO GO Series Only Not Loading Anymore on Chrome.

Discussion in 'Google TV Help' started by makaveli3004, Sep 27, 2012.

  1. makaveli3004
    Offline

    makaveli3004 New Member

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    HBO GO Series Only Not Loading Anymore on Chrome. Movies work but not series. Anyone have an explanation to this or how to fix it? Using a sony gt1
  2. palms
    Offline

    palms New Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Just wanted to chime in and say that I am having the same problem. Hope there is a solution!
    • Like Like x 2
  3. bobpep212
    Offline

    bobpep212 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Also having a similar issue with the Sony GS7. However, I was able to get some series to load. I got an episode of Curb Your Enthusiasm to load. However, I cannot get Boardwalk Empire to load. I haven't had trouble with the movies I've tried (though admittedly, I haven't tried that many). Any solutions are appreciated.
  4. rinsk
    Offline

    rinsk New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same problem here. I have a Logitech Review and Sony GS-7 and HBOgo stopped working on both late last week. Spoke to someone at Logitech and they told me we're probably victim to a flash update by HBO that isn't yet updated in Chrome. I don't know if I buy it.
  5. ecd1973
    Offline

    ecd1973 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Same here. Vizio costar. Can't watch any episodes of Boardwalk Empire.
  6. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    What happens when you try to load the HBO TV series? I mean do you get an error message? the spinning circle? blank screen? I don't subscribe to HBO so I can't test it.

    I was just able to stream the 37 second preview of Boardwalk Empire on my Logitech Revue (OS 3.1). Are you able to stream the preview from the HBO GO home page?

    On the HBO help section - under "technical questions" - it says Flash 10.2 or higher is required. They also recommend the most recent version of Chrome - however it has been saying this about Flash 10.2 and Chrome for quite a while. (GTV has Flash 10.2 but only has a modified version of Chrome 11).

    http://www.hbogo.com/#help/
    Last edited: Sep 28, 2012
  7. rinsk
    Offline

    rinsk New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Catfish,
    No error message, no spinning circle, no nothing. Gets to the point where the HBO logo would typically show up with the familiar theme music and stays grey. No sound/picture. The interface works fine, just won't load any moving pictures. Kind of frustrated because the wife and I are 20 seasons into the Wire and addicted.
  8. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    Has anybody tested to see if this will work on a computer or other device? This way we can determine if it is a general web site problem - or a problem specifically related to the way the site interacts with GTV.
  9. Nikkiab20
    Offline

    Nikkiab20 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am also having this problem, the series won't load and my playlist is empty on my revue. But when I log in to HBO Go on my phone, a gs3, the series play fine and my playlist is showing up fine. The problem started last week after HBO said it was updating. Right after the update or site maintenance it was working fine, but the next day nothing would load.
  10. JonWillieNelson
    Offline

    JonWillieNelson New Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same problem here, on the Sony GS7. I just checked the website on my computer, and everything worked fine. The app also works fine on my xbox, must be something solely relating to the GTV, possibly the modded version of chrome, or the haphazard HBO GO app.
  11. trallyus
    Offline

    trallyus New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    619
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    0
    I know hbogo and maxgo are both working with my first generation sony google television. The way I have it set up was to use chrome to open up hbogo.com and then enter my dish tv info and then I pressed the star button to add a short cut to my all apps page.

    By any chance are any of you that are having problems blocking ad sites with your router as in the past I had to disable that for some sites to work. Have you tried refreshing the hbogo website as I know in the past that I had problems with the googletvforum website not loading in the past until I refreshed the site as it seems google tv may be caching pages or seemed to for me anyway.
  12. trallyus
    Offline

    trallyus New Member

    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    619
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    0
    Scratch what I said as I just tried hbogo on chrome and it does not show series like the hbogo app does - It also looks like the app has some sort of facebook tie in as I see a facebook icon and it says 1.2 m next to it when viewing a season of boardwalk empire.
  13. ecd1973
    Offline

    ecd1973 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    I dropped an email to HBO GO support mentioning the browser issues Google TV users have been having. Here is their one-line response:

    "Currently, HBO/MAX GO is not supported on Google TV."

    So, even though the main Google TV website mentions HBO Go as an exciting content provider via the Chrome Browser, HBO themselves seem to have dropped support. I am concerned to say the least.
  14. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    I don't believe HBO Go ever officially supported GTV. It just so happened that their web site used to be functional with the Chrome browser on GTV. There never was an HBO Go app for GTV - GTV just linked to the regular HBO Go web site.

    The unfortunate thing is that because GTV has a relatively small user base - webmasters, app developers, etc. are not inclined to make much of a bother to make things "GTV friendly".

    GTV is still on a modified version of Chrome 11 - and Flash 10.2. It's been almost 1 year since the Honeycomb OS update, IMO Google needs to step up to the plate with a new OS update soon. Which should include among other things Flash 11. The Honeycomb update is yesterday's news by now.
    Last edited: Oct 1, 2012
  15. Peacefrog67
    Offline

    Peacefrog67 New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So what are our options here? I mainly use Google TV for HBO Go through my TV set. Is this going to get fixed?

    Do any of the other set top boxes support HBO Go? Maybe I will try and stream it via my iPad through an HDMI cable.
  16. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    What GTV device do you have? I believe the Vizio Co-Star and first generation GTV products support dlna - so you could use a service such as Playon. You will need to download the Playon software to a computer though to make this setup work:

    PlayOn Adds HBO GO to PlayOn Lite, Bringing Free Unfettered Access to All HBO Subscribers on Their Roku, PlayStation 3, or Other | PlayOn

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    I don't believe that the second generation Sony GTV box (the NSZ-ZS7) supports dlna. The NSZ-ZS7 supports the PLEX app - however I don't believe that PLEX offers HBO GO.

    I think if you use the GTVBox app together with Playon it will work with the Sony NSZ-ZS7. I only own the Logitech Revue though - so I'm unable to test it.
    Last edited: Oct 1, 2012
  17. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    I came across this post on the Logitech Revue Forum (see link below) about the HBOGO issue being caused by a "Widevine" plug-in. This is the first time I've heard this mentioned. According to the poster Google says that it's up to Logitech to fix the problem. I don't know but IMO this isn't looking very favorable for a positive resolution any time soon. Especially for the the Logitech Revue.

    Cannot use HBOGO, MAXGO, not even DishOnline - Logitech Forums
    Last edited: Oct 2, 2012
  18. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    There's a new comment about HBO GO from a member of the Google TV Developer team (on the GTV Known issues web page) - so perhaps there is a ray of hope. Here's the message:

    "Comment 3 by project member shawns...@google.com, Today (48 minutes ago) HBOGo does not require Flash 11 update. It's currently having a known issue and will be addressed soon."


    http://code.google.com/p/googletv-i...85&can=1&colspec=ID Stars Type Status Summary
  19. CatfishRivers
    Online

    CatfishRivers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    13,112
    Likes Received:
    865
    Trophy Points:
    113
    I don't subscribe to HBO - however I'm able to view the free HBO GO clips through the Comcast Xfinity TV web site with my Logitech Revue. The full HBO episodes through the Xfinity TV web site require Microsoft Silverlight though - and won't play with GTV.

    The forum member Wisdom is reporting that all of the HBO GO content currently works with the Vizio Co-Star by logging in to the HBO GO web site through the Xfinity TV log-in.

    Apparently the Time-Warner log-in to HBO GO isn't working currently.
    Last edited: Oct 7, 2012
  20. sabulake
    Offline

    sabulake New Member

    Joined:
    Nov 14, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I really do want to keep getting news on this issue. Sony NSX 24GT 1 - HBO Go: A Sony techie got me to change user to generic last week and it worked. But now it's gone back. I get this on my PC just fine - but I did have to install Flash 11.??? and that didn't work until I uninstalled previous and tried again. Now it's OK. Is the issue with only Google? Google anything, Google Chrome, what? Is it a done deal or is there hope? I am now worried that it's Dish Network because Google TV is not listed on Dish supported gadgets. But it's been working for a long time. Actually, since I set up a broadband network because the WiFi was very spotty. Keep posting...

Share This Page